Извештаи за реализирани акции

Жеден 07.02.2016

ИЗВЕШТАЈ ОД ЖЕДЕН - 07.02.2016

За оваа недела беше договорено да одиме на планина Жеден. Со градски превоз тргнавме према с.Бојане, вкупно 4 члена. Времето беше прекрасно, а од врвот се гледаше цела Шар Планина како на дланка. На враќање преку с.Рашче се упативме за Скопје.

Текст: Буран Сали


Реализирани акции