Извештаи за реализирани акции

Скопска ЦГ 20.03.2016

ИЗВЕШТАЈ ОД СКОПСКА ЦРНА ГОРА (МАНАСТИРСКА ПАТЕКА) - 20.03.2016

Во неделата нашиот клуб реализираше акција на Скопска Црна Гора. Учество зедоа повеќе членови со комбето и едно приватно возило. Патеката стартуваше од с.Бањани.

 

Текст и фотографии: Коле Мајнов и Гоце Церски

За повеќе фотографии покгеднете тука.


Реализирани акции