Извештаи за реализирани акции

7-Рилски Езера 01-02.05.2016

ИЗВЕШТАЈ ОД 7 - РИЛСКИ ЕЗЕРА - 01-02.05.2016

Во текот на продолжениот викенд за Велигденските и Првомајските празници нашиот клуб реализираше акција за 7-Рилски Езера со посета на на Рилскиот манастир. Ноќевањето беше во хижа Пионерска. Езерата во овој дел од годината беа замрзнати, наместа имаше големи остатоци од снег, времето магловито и ладно. За повеќе уживање во глетката на езерата оваа тура мора да ја повториме некаде во месец Септември кога условите за посета на вакви места се идеални.

Повеќе фотографии погледнете тука.........

Фотографии: Мано Ставрески

 


Реализирани акции