Извештаи за реализирани акции

Титов Врв 30.07.2016

ИЗВЕШТАЈ ОД ТИТОВ ВРВ - 30.07.2016

Класична тура до Титов Врв преку гребенот со попатно искачување на сите врвови вклучувајќи го и Бакардан. После Титов Врв се одлучи да се посети и врвот Мал Турчин. За некои членови ова беше прво искачување на Мал Турчин. Акцијата е успешна во целост.

Текст и фотографии: Мано Ставрески

Повеќе фотографии можете да погледнете тука..................


Реализирани акции