Извештаи за реализирани акции

Плаќенска 30.10.2016

ИЗВЕШТАЈ ОД ПЛАЌЕНСКА ПЛАНИНА - 30.10.2016

Домаќин на акцијата беше Горан Срезо во с.Слоешница.

Повеќе фотографии можете да погледнете тука............


Реализирани акции