Извештаи за реализирани акции

Велигденска акција 17.04.2017

ИЗВЕШТАЈ ОД ВЕЛИГДЕНСКАТА АКЦИЈА

За прв пат оваа година  се реализира и првата Велигденска акција која ќе прерасне во трдиционална. Оваа акција имаше за цел искачување на Врв на Водно од три страни Матка-Водно,  Соње- Водно,  К.Рацин-Водно. Учество земаа 20-тина планинари, но тука може да се напомене и искачувањето на планинари на Врв на Водно со велосипед. Акцијата успешна, по убаво време и проследена со прекрасна дружба- зачинета со песна.

Реализирани акции