Извештаи за реализирани акции

Ден на Европското знаме 06.05.2017

Акција ДЕН НА ЕВРОПСКОТО ЗНАМЕ

PSK Bistra pri MVR-Skopje Mountaineering Club беше домаќин на учесниците на Ден на Европското знаме и домаќинот за учесниците подготви оброк-планинарско гравче.
PSK Bistra pri MVR-Skopje Mountaineering Club исто така ја ангажира музичката група "ISARET" со чија прекрасна музика присутните гости како и самите учесници на овој настан се забавуваа, пееја оргинални староградски македонски народни песни, што овозможи на платото на Врв на Водно да се развие и македонското народно оро.Реализирани акции