Извештаи за реализирани акции

Пирибег 23.07.2017

ПИРИБЕГ 23.07.2017год.

Акција реализирана како што е замислена од страна на 9 члена . Акцијата ја започнавме од Беловиште , со поспоро темпо и за 2 часа на врв 2524 м.н.в..Одличен поглед према Чаушица, Добришки врв и ни беа како на тацна, се помина и се виде Ливадичко езеро, исклучителна прилика. Успешна акција и почит кон Водачот и останатите планинари кои несебично и помогнаа на нашата планинарка Сара која имаше мала криза и имаа воља да и помогнат и да ја причекаат. Се разделија со договор вакви акции да има повеќе во нашиот клуб.

повеќе фотографииРеализирани акции