Извештаи за реализирани акции

КАРАЏИЦА 16.09.2017

КАРАЏИЦА 16.09.2017 година

Во саботата 16.септември членовите на ПСК Бистра под водство на Владимир Лазаров согласно договорот, но со мали измени на водачот, акцијата Караџица се одржа по многу убави временски услови и добро расположение. Се искачија по наједноставна патека до Караџица, а од таму се продолжи до Салаковски езера, Убава за да се вратат после 11 часовно пешачење во мрак со нормално темпо на одење до комбе.. Акција немалку лесна, но кога се има добро расположение и одлично темпо на водачот , акција која вреди да се повтори.

Реализирани акции