Извештаи за реализирани акции

НЕОЛИЦА- 2017 17.09.2017

,,НЕОЛИЦА-2017,,

Во неделата 17.Септември членовите на ПСК Бистра учествуваа на традиционалниот планинарски марш ,,НЕОЛИЦА-2017,, во организација на ПСК Ѓорѓи Наумов од Битола.
За прв пат членовите на ПСК Бистра се учесници на овој марш и на оваа акција, во која уживаа во невидената убавина на мајката природа. Акција лесна, патека низ шума, добра комуникација и заеднички разговори, акција повеќе од успешна. 
Членовите на ПСК Бистра изразуваат ГОЛЕМА БЛАГОДАРНОСТ до реализаторот.Реализирани акции