Извештаи за реализирани акции

Требевич-Сараево 29-30.09.-01.10.2017

Акција ТРЕБЕВИЧ-ЈАХОРИНА Босна и Херцеговина 

29-30 Септември 01 Октомври 2017 година , 8 члена на ПСК Бистра и еден надворешен член уживаа во убавините на планините Требевич, Јахорина и се потсетија на прекрасното Сараево. Се дружеа со планинари од цела Босна и Херцеговина , како и имаа заедничка акција со членовите на ПСК Круг од Србија. 

Уживајте во прекрасните слики,

повеќе фотографии овде
Реализирани акции