Извештаи за реализирани акции

Добра Вода 15.10.2017

ДОБРА ВОДА 15.10.2017 год

Акција во која учествуваа 10 члена на ПСК Бистра и еден надворечен член планинар од Гостивар.. Огромно задоволство претставуваше искачувањето на врвот Добра вода на планината Челоица во идеални временски услови, под водство на Владимир Л.

 

повеќе фотографии


Реализирани акции