Извештаи за реализирани акции

Миленков Камен 22.10.2017

Миленков Камен

7 члена под водство на нашата Сара, по многу убави временски услови ја реализираа оваа акција во неделата на 22 Октомври на планината Караџица и ги искачија двата врва МИРСКА ВОДА (2179 м.н.в.) и МИЛЕНКОВ КАМЕН (2217м.н.в.). ОКОЛУ 8,5 КМ ВО ПРАВЕЦ ИЛИ ВКУПНО 17 КМ. ВИСИНСКА РАЗЛИКА ОКОЛУ 1200 М. ВКУПНО ВРЕМЕ НА ДВИЖЕЊЕ СО ПАУЗИ ОКОЛУ 8 ЧАСА. Убавина што не треба да се пропушти да се доживее.

повеќе фотографииРеализирани акции