Извештаи за реализирани акции

Серта-Неготино 05.12.2017

Серта-Неготино

На 05.11.207 по покана од Планинарки клуб Неготино се реализира оваа акција.Бевме пречекани со топло Добредојде од страна на домаќинот. Тргнавме на планната Серта и за нејзино искачување ни беа потребни околу 3 часа да испешачиме до врвот, каде направивме кратка пауза. По заслужениот одмор се симнавме во селото каде во црквата на секој учесник му беше поделено вкусно планинарско гравче.

 

фотографии


Реализирани акции