Извештаи за реализирани акции

Бесна Кобила 17.12.2017

Врв Бесна Кобила

На 17 Декември 2017 г. ПСК Бистра при МВР-Скопје го искачи врвот Бесна Кобила со надморска височина од 1923 метри на истоимената планина Бесна Кобила која е дел од Родопскиот планински масив и таа е највисокиот врв во. Југоисточна Србија.

Иако оваа акција се смета за една од полесните, ова искачување не беше баш лесно. Временските услови може најдобро да ги доловите од самите фотографии. Дружбата на нашите членови на највисоко ниво во зимската идилична атмосвера.

фотографии


Реализирани акции