Извештаи за реализирани акции

Церипашина 11.03.2018

Церипашина 11.03.2018( 2531мнв)

 6 лица под водство на Владимир Л. ја реализираа оваа акција со споро темпо, снег тврд лесен за газење со дерези,. Акција успешна , движење во група, сончево топло време проследено со слаб ветар

sliki


Реализирани акции