Извештаи за реализирани акции

Ќурков дол-Бистра 31.03.2018

Ќурков дол-Бистра(2141) 31.03.2018

Акцијата Ќурков дол(2141мнв) на ден 31.03.2018. Учесници Владимир Л.(водич), Сара, Валентин, Гоце, Мано,Амелија, Пепи(возач). Поаѓање од паркинг пред хотел Бистра во 8,00 часот, пристигнување на врв во 13,30 часот. Време убаво, сончево, но од Чавкарник кон врвот се посилен ветар, кој не ни дозволи подолго задржување од 15 мин. Поаѓање назад во 13,45 мин и пристигнување во комбе 17,30 часот. Назад во Скопје во 19,30 часот.

sliki


Реализирани акции