Извештаи за реализирани акции

Трескавец 01.04.2018

Трескавец 01.04.2018

По покана од ПСД Козјак -Прилеп 12 члена се приклучија на 5-тиот Традиционален марш посветен на основоположникот на планинарството во Р.Македонија Даре Џамбаз Трескавец ман.св.Богородица. Иако ветровито време акцијата повеќе од успешна, добра организација, топол чај кој колку сака, одлична дружба, за на крај да се засладиме со Планинарското гравче и домашно лепче. Акција средно тешка, лизгав терен, топло време.

sliki


Реализирани акции