Извештаи за реализирани акции

38-Планинарски поход 20.04.2018

38-ми Планинарски поход 20-22.04.2018

Богомилскиот поход се одржа во три дена од 20 до 22 Април 2018 год. 59 километри долг марш со маршрута с. Папрадиште - пд Чеплес - врв Солунска Глава (2.540 мнв) - пд Караџица - с. Алдинци - с.Цветово - Маркова Сушица - с. Соње - Крстовар (врв на Водно). слики на Бојан С.
 


Реализирани акции